auto opravy
přihlášení registrace můj účet info
obecné informace databáze oprav poradna
Zpět
Dotaz číslo: 67 od uživatele: doktor
13.11. 2012

Dobrý den chci se zeptat měnil jsem zadni pakny plus pružinky na zadnich bubnech škody fabia.Ale po výmene my nějak špatne brzdi musim vice sešlapnout pedal k podlaze už jsem je aji odvzdušnoval tak nevim čim by to mohlo byt. děkuji za odpověd

zdenda
17.11. 2012
Dobrý den, pokud má brzdový pedál větší krok, než celé auto začne brzdit, viděl bych to na nějakou chybu v sestavení zadní brzdy, pokud Vám nevyjel pístek z brzdového válečku, hydraulika by o výměně čelistí neměla vůbec vědět (pokud jsou brzdové válečky v bezvadném stavu). Obecně mají nezajeté brzdy menší účinek, ale to byste myslím u zadních brzd nepoznal. Jak brzdí ruční brzda?
doktor
21.11. 2012
Dobrý den ručni brzda my zatim vubec nebrzdi protože jsem musel koupit nove lanko protože to stare se na leve straně nevracelo a tak jsem to nechal uplně povolene.Je možno že ty brzdy blbě brzdi když nemam dodělanou tu ručni brzdu.
doktor
1.12. 2012
Dobrý den mužete my někdo poradit měnil jsem dnes lanko ručni brzdy k zadnim bubnum škoda fabia protože bylo zarezle a nevracelo se ale jak jsem ho vymenil tak jsem chtěl seštelovat ručnovku a to stare lanko zabira hned ale to nove nezabira skoro vubec.Tak už vubec nevim čim by to mohlo bit ještě jsem zjistil že mam praskle prachovky .prosim o radu naco se zaměřit.

Na dotaz mohou odpovídat pouze přihlášení uživatelé.
podrobné vyhledávání

rss
© všechna práva vyhrazena provozovatel

www.autokap.cz