auto opravy
přihlášení registrace můj účet info
obecné informace databáze oprav poradna
Zpět
Dotaz číslo: 57 od uživatele: milanondo
14.9. 2012

Dobry denn moc vas prosim o radu vlastim fačko a nekdo mi pres noc udelal dirku do nadrze asi 8 vrtak obrousil sem to a zalepil dvousložkovim lepidlem přimo na nadrze no a po mesici sem zjistil ze mi zase kape benzin a proto vas prosim jak a čim tu diru ucpat.předem mockrad za každou radu

zdenda
14.9. 2012
Dobrý den, stejný problém jsem řešil již mnohokrát. Ideální řešení je výměna nádrže, nádrž na Favorita by měla na vrakovišti stát pár stovek. Nádrž se mi také povedlo i opravit. Nádrž jsem vyndal a pořádne vypláchnul vodou. Místo poškození jsem odmastil a pomocí páječky s plochým hrotem místo zatavil. Důležité je místo pořádně prohřát a uhladit. V případě potřeby doplnění chybějícího plastu, je možné jej odříznout z okraje nádrže. Přiznávám, že jsem tuto operaci prováděl ze strachem z možného vzplanutí výparů, které se uvolňují z vnitřku nádrže i po vypláchnutí. Je třeba zajistit maximální bezpečnost práce.
okes
27.10. 2012
jestli je narž plechova tak naplnit ji co nejvíc vodou a nechat ji COčkem zavařit parkrát jsem to dělal ale je to o držku :-)

Na dotaz mohou odpovídat pouze přihlášení uživatelé.
podrobné vyhledávání

rss
© všechna práva vyhrazena provozovatel

www.autokap.cz