auto opravy
přihlášení registrace můj účet info
obecné informace databáze oprav poradna
Zpět
Dotaz číslo: 44 od uživatele: saman006
14.7. 2012

Dobry den
Prosim Vas mam dotaz a to na Výměna ložiska předního kola Felicia ja jsem si menil obe loziska ale je me divne ze prave kolo je i po vymene volne a to ze cvaka ale ne pri jizde ale kdyz za kolo vezmu je mozne ze by byla spatna tehlice nebo uz od vyroby spatne lozisko a nebo je mozne ze by se mohla stat chyba pri mynene ale obe jsem vylisovaval a nalisovaval stejnym postupem.

Dekuji za jakoukoli odpoved
email: T.Bilek@email.cz

zdenda
16.7. 2012
Dobrý den, nejprve bych se ujistil, že jde opravdu o vůli v ložisku a né v čepech. Pokud je vůle v kole (v ložisku) tak bude vůle stále stejná, ať budete s kolem hýbat horizontálně i vertikálně, při vůli v čepu nebo řízení by to bylo jinak. Pokud by byla vymačkaná případně opotřebená těhlice nebo náboj, montáž by musela jít lehce téměř bez lisování. Pak připadá v ůvahu také nevhodné nebo vadné ložisko, případně jeho malé dotažení.
saman006
16.7. 2012
no lozisko slo lisovat stejne jako na druhe strane a na te je vse ok cepama to nebude pac jsem je tam daval nove pri vimene lozisla a znacka loziska je FAG Nemecko macice je byla dotazena na moment dle dilenske prirucky ted momentalne jsem se vydal smerek k poloose a taktez preventivni vymeny unasece kola a homokinetaku a zmereni tyce poloosi na soustruhu hodinkama jestli neni ohla

Na dotaz mohou odpovídat pouze přihlášení uživatelé.
podrobné vyhledávání

rss
© všechna práva vyhrazena provozovatel

www.autokap.cz