auto opravy
přihlášení registrace můj účet info
obecné informace databáze oprav poradna
Zpět
Dotaz číslo: 119 od uživatele: doktor
31.10. 2013

Dobry den chci se zeptat.měl jsem prakle perqa na předku u škoda fabia 1,4 mpi.V servisu my je vymenily plus nějaky čep ale pořad my auto zatači do leva dal jsem zimni a zatači doprava v servisu my řekli že jeto gumama ale gumař řekl že jsou dobre i vyvažene tak se ptam čim by to mohlo být.Abych jel rovně tak volant musim držet trochu ze křiva a když ho pustim tak to tahne do strany aji když dam volant na rovno.Děkuji za odpověd

zdenda
31.10. 2013
Dobrý den, pokud volant při jízdě rovně není také rovně, je chybně seřízená geometrie, sbíhavost může být dobrá ale i volant by měl být rovně. Pokud Vám měnili čep, téměř vždy musí následovat seřízení sbíhavosti, u Fábie vždy. Pneumatiky mohou také způsobovat táhnutí k jedné straně, klidně můžou vypadat dobře a můžou bý i vyvážené. Doporučuji nechat seřídit sbíhavost, pokud by problém přetrvával přehodil bych kola ze zadní nápravy na přední.
michal.adeon
2.2. 2014
Zdravím na Vašem místě bych prvně nechal seřídit geometrii,měli by při ní srovnat i volat.pokud to táhne do strany po projetí zatáčky na určitou stranu tak by to mohly být i ložiska na tlumičích.

Na dotaz mohou odpovídat pouze přihlášení uživatelé.
podrobné vyhledávání

rss
© všechna práva vyhrazena provozovatel

www.autokap.cz